Groot onderhoud Gorinchemse kinderboerderij dankzij FOWW

woensdag 25 juli 2018

Het Natuurcentrum staat zo nu en dan in de steigers, er wordt namelijk groot onderhoud uitgevoerd. De werkzaamheden plannen we zo slim mogelijk, zodat u er weinig last van heeft.

Dat er veel onderhoud in één jaar uitgevoerd kan worden, dankt het Natuurcentrum aan het lokale fonds FOWW. Het FOWW steun het Natuurcentrum specifiek ten behoeve van het onderhoud aan de gebouwen. “De achterstand van het onderhoud was zo groot, dat het gat voor een non profit organisatie niet meer te overbruggen was. Door het groot onderhoud te financieren en terug te brengen naar een nul-situatie heeft de stichting nu weer een eerlijke uitgangspositie.” aldus Katrien Koppers, bestuurslid FOWW.

Ook bedrijven en vakscholen springen bij: Stefan de Jong van DJV advies heeft het Natuurcentrum geholpen inzicht te krijgen in al het benodigde onderhoud door een meerjaren onderhoudsplan op te stellen. De Schildervakschool van Onderhoud.nl uit Dordrecht verft met de leerlingen het houtwerk. Decapaint schilder- & reparatiewerken heeft aangetroffen hout met houtrot gerepareerd.

Het team van het Natuurcentrum is dolgelukkig met deze steun en kijkt met nog meer vertrouwen naar de toekomst!

Sluiten