Fortes Festival, VIER!

dinsdag 18 juni 2019

Fortes Festival groeit door en vierde zijn VIERDE editie met het thema ‘VIER!’ op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni 2019.

Tijdens het zeer geslaagde evenement kwamen alle jongeren van Gorinchem en omstreken samen. Op het sfeervolle festival terrein naast het Fortes Lyceum barstte het feest opnieuw los: bands, theater, foodtrucks, sport, graffiti wall, dance, dj’s … De line-up van Fortes Festival VIER! loog er niet om. Podia, theaterwagens en dansvloeren gevuld met talentvolle jongeren. Nu misschien nog onbekende namen, maar absoluut de grote namen van de toekomst. Duizenden bezoekers keken hun ogen uit.

Fortes Festival heeft opnieuw laten zien dat jongeren en cultuur van grote waarde zijn voor de stad Gorinchem. Regionale verenigingen, scholen en ondernemers werken maar al te graag mee om te laten zien waar je je vanuit passie verder kunt ontwikkelen. Het is fantastisch dat er zovelen enthousiast zijn over dit bijzondere festival in Gorinchem. Op deze manier kan er gebouwd worden aan een groots podium voor jong talent.

Dankzij alle vrijwilligers, deelnemers, sponsoren en niet te vergeten bezoekers staat het Fortes Festival goed op de kaart. Dank jullie wel hiervoor! Op naar het lustrum in 2020!

Sluiten