Succesvolle Typhoonloop

maandag 4 december 2023

FOWW wordt door Atletiekvereniging Typhoon hartelijk bedankt voor de financiële bijdrage aan de organisatie van een succesvolle Typhoonloop. De loop heeft plaatsgevonden op 28 oktober jl., waarbij 290 mensen zich hebben ingeschreven en 254 mensen zijn gefinisht. De inschrijvingen waren als volgt: 20 kinderen op de 400 meter, 43 kinderen op de 1600 meter, 77 deelnemers op de 6 kilometer en 143 deelnemers op de 10 kilometer. Aan de 400 meter deden ook enkele G-atleten mee.

Bij deze editie van de Typhoonloop zijn opnamen gemaakt voor het tv-programma ‘Een Huis Vol’, omdat twee deelnemers van de loop onderdeel zijn van dit programma. De uitzending waarin de loop te zien is, wordt uitgezonden op 1 januari 2024.

In 2024 start, mede door de inzet van Typhoon, opnieuw het Grote Rivierenloopcircuit. Een circuit van in totaal acht loopevenementen in de regio, met als afsluiting de Typhoonloop in oktober. Deelnemers aan dit circuit doen mee aan het eindklassement. Met deze opzet verwacht het bestuur nog meer deelnemers aan te trekken bij de verschillende loopjes.

Het bestuur kijkt terug op een geslaagde loop en kijkt uit naar de evenementen die volgend jaar zullen plaatsvinden.

Sluiten