Zanggroep KLINK! viert jubileum met muziekshow

maandag 30 oktober 2023

Zanggroep KLINK! heeft haar 12,5 jarig bestaan groots gevierd in het Centraal Punt in Gorinchem. Op 28 en 29 oktober 2023 zijn er drie concerten gegeven met het thema Re-Connect. KLINK! heeft een aantal stukken a capella gezongen en is bij andere stukken begeleid door een live band en combo van strijkers en blazers. FOWW heeft een financiƫle bijdrage geleverd om deze jubileummuziekshow mede mogelijk te maken.

De zangroep omschrijft zichzelf als een meerstemmige zangroep met tien fanatieke zangers en zangeressen die voor het hoogst haalbare zang- en entertainment niveau gaan. Dit doen zij onder leiding van Ruben Weverling, die alle arrangementen per persoon, op maat, schrijft om het maximale uit iedere stem te halen. Het repertoire van de zanggroep is zeer breed: pop, filmmuziek, jazz, cabaret, klassiek en musical in zowel ballads als uptempo.

Tijdens de jubileummuziekshow is KLINK! een samenwerking aangegaan met evenzo gepassioneerde amateurs uit de cultuurwereld, ondersteund door professionals en oud-KLINK! deelnemers. Op deze originele manier is teruggegrepen naar mooie herinneringen uit de afgelopen jaren.

Sluiten