Activiteiten

Op dit onderdeel van de website vindt u meer informatie over door het FOWW gesteunde projecten. Stuk voor stuk staan achter al deze mooie initiatieven creatieve en betrokken mensen en organisaties met veel doorzettingsvermogen.

Geslaagde Typhoonloop met 250 deelnemers

maandag 13 februari 2023

Atletiekvereniging Typhoon heeft in 2022 opnieuw de Typhoonloop georganiseerd. Aan het evenement deden 250 lopers mee in verschillende leeftijdscategorie├źn: de jongste loper was 4 jaar oud en de oudste loper had de leeftijd van 80 jaar. De organisatie is blij dat het evenement, na drie jaar afwezigheid, weer doorgang mocht hebben. Stichting FOWW heeft een bijdrage gedaan dat ten goede is gekomen aan het inhuren van professionele verkeersregelaars, aangezien dit verplicht was. De verkeersregelaars hebben gezorgd voor een veilige oversteek over de provinciale weg bij Schelluinen.

Lees meer

BreakSquad

vrijdag 27 november 2020

BreakSquad is een professionele dansgroep uit Gorinchem die zowel nationaal als internationaal actief is. De dansers reizen voor wedstrijden, shows en workshops de hele wereld over. Lokaal werken ze naast het verspreiden van hun passie ook aan het motiveren en inspireren van jongeren door middel van workshops, evenementen en lessen. Sinds juli 2020 is de dansgroep gevestigd in De Botersteeg in Gorinchem. Hier trainen zij 5-6 dagen in de week voor gemiddeld zo'n 6 uur per dag. Dankzij Stichting FOWW werd de aanschaf van dansspiegels voor in de studio mogelijk gemaakt. Zo kunnen de dansers hun trainingen en bewegingen perfectioneren met als uiteindelijke doel: De Olympische Spelen van 2024.

Lees meer

Geslaagde landelijke finale CD-junioren bij Athletiek vereniging Typhoon

donderdag 8 november 2018

FOWW heeft een bijdrage gedaan voor de realisatie van de landelijke finale CD-junioren bij Athletiek vereniging Typhoon. Aan de finale namen circa 450 sporters deel.

Lees meer
Sluiten